Post by unomehsanlau on Mar 8, 2022 1:35:27 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code greška resurs ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies HD 2022 version ▞▞▞
Super što postoji novi način rada. Oh, trebam razinu 5 da biste igrali sjajno. Mogu li igrati za podizanje razine? Ne, ne dopušta mi... Nije li se ikada činilo da bi to mogao biti problem i gdje ste previše zauzeti dodavanjem više načina da potrošite novac na igru?
Oduzeli su mi snove o razini pješčanika Field of Dreams i tako sam im oduzeo jednog korisnika. Možda ću im vratiti nestalog igrača ako ga vrate na slobodu.Sjajna igra u teoriji, ali je puna reklama, ne možete promijeniti većinu postavki, a iz nekog razloga treba dopuštenje za telefoniranje?
U redu je, zabavno je neko vrijeme, ali postaje pomalo dosadno, čini se da ne osjećate onaj osjećaj zadovoljstva koji je potreban aplikacijama da bi vas nastavile igrati. Sveukupno dobra igra, ali nisam uspio vratiti kupnju razina pješčanika Ponovo bih je preuzeo, ali ne smatram potrebnim kada sam pobijedio igru i ne mogu igrati razinu pješčanika bez plaćanja
Uzasno cilo vrime ni blokade i sad imam 13mb
Bad Piggies HD Kirakós játékok vdr
Valja
To je stvarno zabavna igra. I ja imam problem. Razbila se stvar, a pokvarila se i mašina za otpad. Možeš li ovo popraviti, rovio?
To je tako neugodno. Skupio sam tone dijelova s 3 zvjezdice i sljedeći dan sve je nestalo. Sve moje razine i dijelovi i novčići i sve. Deinstalirao sam je, ali je potom ponovo instalirao jer mi se igra jako sviđa. Molim te, nadam se da se ovo više nikada neće ponoviti
Greške su popravljene, da, ovo je nevjerojatna igra, preporučam da je stvarno jednostavna za korištenje i nema toliko oglasa unatoč onome što druge recenzije kažu, mislim da su to stare recenzije jer se sjećam da ih je nekada bilo više, ali bez obzira na to ovo je veliko remek-djelo ispunjeno nostalgijom Igra
Igrica je pre dobraaaa nemam sta da kazem kome se ovo svida molim udrite jedan like!!!!!!!! (-;
O.k je i hvala
Ova je igra iznimno zabavna ovisno o osobi. Sviđa mi se i igrao bih ponovno kad god želite, ali reklame to sada jednostavno unište. Jednostavno je ne želim igrati, radije bih platio igru i nemam reklama ili platio da nemam reklame u osnovi ista stvar. Zabavno je, ali reklame su dosadne i samo iz tog razloga dajem 3 zvjezdice. Hvala imaš divan život.
Dobro
Ovo je (za mene) službeno najbolja rovio igra stvorena, igra je tako dobra s dobrom grafikom i bez ikakvih problema. Volim igru jer mi daje sposobnost da konstruiram i budem kao prase.
Za mnoge greške i greške
Dobra i izazovna igra koju reklame ne mogu igrati. Razumijem oglase u besplatnoj igrici, ali barem nam dajte mogućnost da platimo poštenu cijenu da ih se riješimo. Kupio bih ovu igru da mogu, ali neću trpiti reklame zbog nje.
Dobar je i jedini problem su dodaci posvuda i to pomalo pogoršava isteče
Previše oglasa i općenito vrlo slaba igra. Pokvarena je, rečeno je da preuzmem drugu igru angry birds za ljepilo i nisam dobio nikakav ljepilo, molim popravi
Vrlo dobra igra. To čini djecu kreativnijom. Zabavno igrati. Dobra crtana grafika. Pogodno za sve uzraste
Ako se sjećate starije verzije ove igre koju ste igrali na školskom računalu, ova će vam se svidjeti. zadržali su sve iz stare verzije i dodali puno više novih značajki. U ovoj aplikaciji postoje neki oglasi, ali većina njih je neobavezna i izvan puta, uz cool bonuse koje možete dobiti za gledanje. ova igra je sjajna i preporučila bi se svim ljubiteljima loših prasića.
Dream League Soccer 2022 Sport bul
fora ali neki su leveli pre teški
Ta aplikacija rasstura
Bila je omiljena igra kupljena HD prije nego što je bila besplatna. Sada ne mogu dobiti ni 2 razine, a da ne moram gledati 6 plus dodataka. Imajte na umu da su ovo bile prve dvije razine.
super je dobar i ima mnogo novih značajki koje mi se sviđaju
Pa igra je zabavna ali grafika nije originalna
Igra je prije dobra i bez puno reklama
Morao sam instalirati normalnu verziju jer se HD nije učitao
Neke animacije pokvare se i ne prikazuju se ispravno. Vrijeme učitavanja je užasno. Nema šanse da popravite ovu igru. Sranje je. Nemojte preuzimati. Ne gubite vrijeme!!!. Čak i ako ocjene kažu da je 4,5!!! Ovo više nitko ne igra. Vrlo problematičan (na svim mojim uređajima) : (
VOLIM sve vaše igre, ali sam se pitao zašto mi ova ne dopušta da igram bez davanja pristupa mojim fotografijama i telefonskim pozivima?
Ova igra je savršena
Sveti oglasi! Također su smiješno dugi..
Oglasi uništavaju iskustvo. Nemaju plaćenu verziju kako bi se riješili reklama pa čak i ako platite stvari, doslovce vas nakon svake razine šamaraju oglasima. Uništava igru. Sjećam se kad je bilo bez oglasa ako ste platili. Sada sam ljut što sam uložio 3 dolara u igru za koju sam znao da mi se prije sviđa, samo da saznam da su to učinili.
Nemam Google prijavu (nemam Facebook, ali još uvijek želim spremiti svoj napredak s Google prijavom). Uredi: još uvijek nema Google prijave...
Je igrica samo što tesko napraviti avion
Ova igra? Sjajno! Bad Piggies su tako loši i tako mi je drago što ih mogu povrijediti i ubiti! Ova igra je toliko dobra da bih volio da shumone zove Petea, to bi bilo ludo... Pa sam nazvao Petea, on NIJE bio sretan . Ummmmmmm ne um da, ova igra je tako grrrrrrrrrreat i pete nije bio sretan zbog ove igre. Ne ne ne nikad više ako te uhvatim kako govoriš da ću te ikada više spaliti. Moj tata posjeduje ovu igru, doći ću u tvoju kuću i tamo postaviti loše svinje i oni će ti ukrasti tnt blokove >. Mmm um hmmm hm.
Čudna greška u 1-14 kada je svinja kanta prolazila kroz stijenu