Post by unomehsanlau on Mar 8, 2022 1:41:40 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پنل مدیریت را فعال کنید ▞▞▞
▞▞▞ 성디펜스RPG:궁수키우기 2022 version ▞▞▞
بازی حتی شروع نمی شود. Stage 1 را فشار می دهم و هیچ اتفاقی نمی افتد
اگر دوست دارید بازیهای گرند قویتر شوید و به آرامی اعداد بزرگتر را ببینید، این بازی شماست. هیچ چیز هیجان انگیزی نیست، اما دیدن رشد خود راضی کننده است
بازی مفرح
سلام فقط 3 چیز خریدم و هرگز دریافت نکردم
این یک بازی سرگرم کننده اما خسته کننده است که بیش از حد بازی می کند و همیشه همین فکر است. اگر پرداخت کنید خیلی سریعتر است
برای دریافت 99,999,999 بسیار طولانی است. برای اولین تناسخ خیلی طولانی است
👍
3 روز به من فرصت داد تا به stage300 و level999 برسم، اما هنوز باید زمان بیشتری را برای خرد کردن آن پول ها و سنگ های قیمتی صرف کنم. وقتی به سطح 999 رسیدم از تلاش پاداش گرفتم و فقط نیمی از آن را دریافت کردم تا تولد دوباره 1 را بدست بیاورم. توسط خود شما اما هنوز خوب است که برای کشتن زمان بازی کنید.
منو از بین نمیره؟ مراحل شروع نمی شوند تایمر پاداش ها حتی زمانی که منو پاسخگو نیست، شمارش معکوس می کند. بازی برای برخی از قسمت ها به زبان ژاپنی (به نظر می رسد) اما بخش های دیگر به زبان انگلیسی است. خیلی صیقلی نیست
لذت بردن از بی پایان خیلی باحال
بد نیست. زمان عبور خوب
قادر به ادامه از سطح 270 نیستید، به غیر از تولد مجدد، راه دیگری برای ارتقا وجود ندارد. که سن و سالی طول خواهد کشید
راهی برای شکستن بازی وجود دارد که صفرهای بیشتری را اضافه کند
سرگرم کننده، اما خنده دار. بعد از تولد دوباره 1 فکر میکردم دوباره از صفر شروع کنم و فکر میکردم که سرگرمکننده است، اما در عوض یک پسزمینه جدید و همچنین چند ارتقای خوب را برای شما باز میکند. ای کاش مناطق جدید نیز هیولاهای جدیدی داشتند. من منتظر انواع بیابانی از رئیسها از علفزار بودم، اما بعد متوجه شدم که دوباره همان رئیسها هستند و عمیقاً ناامید شدم. من برای هدف خودکار پول خرج کردم، اما احساس میکنم بعد از تولد مجدد 1 باید به طور خودکار باز شود.
به دلیل محدودیت های سطح به دیوار سخت برخورد می کند.
CastleDefense : RaiseArcher Estrategia hmmm
خوب
این بازی هر حرکتی را که انجام می دهید خراب می کند. ککو
ای کاش می توانست روی گوشی من نسخه 6.1 کار کند
بازی خوبی است، اما لطفاً سطح نیاز به تولد مجدد را کاهش دهید، این یک سفر بسیار طولانی برای تولد دوباره است، همچنین کدهای بازی یا کدهای تبلیغاتی را که میتواند ببیند، سپس به جای اینکه آن را مطابق سطح بسازید، تعداد کمانهای بیشتری اضافه کنید یا یک نمودار سطح ارتقاء دهید. ، حتی با اضافه کردن کاراکترها می توانید تعدادی اضافه کنید
بازی خوب. گرافیک روان چند مشکل جزئی داشت که به سرعت به آنها رسیدگی شد. متشکرم. به بازی خوب خود ادامه دهید.
بنابراین 3/5 آن را بدم. بدون لوازم آرایشی یا لباس، پرستیژ طولانی مدت طول می کشد، و بدون تکرار خودکار یا ادامه دادن. بعد از هر موج شما باید به صورت دستی روی گزینه بعدی کلیک کنید. همچنین برجها و قهرمان شما در هر تولد مجدد دارای MAX ارتقاء هستند، بنابراین پیشرفت را کاهش میدهد زیرا برجهای حداکثر قبل از رسیدن به پرستیژ از روی DPS سقوط میکنند و شما را مجبور میکند در انجام این کار برای پیشرفت، پرستیژ داشته باشید. در حال حاضر اجرای سیستم/مکانیک بسیار بدی است. بازی پتانسیل دارد اگر این چیزها اضافه / ثابت هر چند.
بازی قشنگیه، یه ذره تلخ
کیر
بسیار سرگرم کننده بسیار شبیه به بازی خوب وای مانند بازی خوب
10/10
Òtimo
رابط کاربری بسیار افتضاح، گیم پلی، و موارد دیگر...
آسیاب کن، آسیاب کن، آسیاب کن...
چرا از امروز نمی توانم وارد بازی شوم؟ حذف نصب و دوباره نصب کنید اما هنوز نمی توانید وارد شوید ... راه حلی وجود دارد؟
مشکلی نیست
بازی بسیار لذت بخش است، اما سنگ زنی، مرد.. سنگ زنی مورد نیاز برای هر تولد (پرستیژ) کمی بیش از حد است. من معمولاً از آسیاب کردن شکایت نمی کنم، اما این همان چیزی است که بارها و بارها تکرار می شود و همان مرحله را 500 بار تکرار می کند. روشی برای کاهش تکرار آسیاب مورد نیاز است. می توانم برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرداخت کنم، اما من f2p بازی می کنم. به هر حال، بازی سرگرم کننده در غیر این صورت، فکر می کنم من اساسا هیچ شکایت دیگری هنوز
بازی خوب، تنها نگرانی من این است که چقدر طول می کشد تا یک تولد دوباره انجام شود. به نظر می رسد شما 9 را نگه داشته اید تا زمانی که جعبه دیگر اجازه 9 را ندهد. من در موج 299 هستم
RealmCraft 3D Mine Block World Äventyr bjg
خرد کردن برای اولین تولد دوباره مضحک است. دستکاری سنگین برای پرداخت پول برای فشار دادن نهایی.
بد نیست اما کماندار من تیراندازی را در حالت بینهایت باس متوقف میکند
این بازی را خیلی دوست دارم، این یک بازی سرگرم کننده و زمان کش است، گرافیک و طراحی بسیار ساده است، اما این چیزی است که بازی را بسیار سرگرم کننده می کند
من این بازی را دوست دارم. ساده و شهودی است. برای من عجیب است که دسته زیر سلاح همیشه به دورترین دشمن شلیک می کند. داشتن چه چیز جالبی است، یک آموزش در ابتدای بازی است.
خیلی اعتیاد آوره