Post by unomehsanlau on Mar 8, 2022 1:47:48 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love \u0026 Pies - Merge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love \u0026 Pies - Merge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Love \u0026 Pies - Merge 2022 version ▞▞▞
Oynadığım en iyi birleştirme oyunu
Oyunu beğendim, sadece takılıp kalmayı ve oynamak için beklemek zorunda kalmayı sevmiyorum.
Fikir güzel. Ancak, işlemcinin/üreticinin - ne derseniz deyin - neden şarj edilmesi gerektiğini bilmiyorum. Enerji olduğu sürece, çalışıyor olmalı! Ve çok yavaş!Sonra enerji var. Sadece 100. Ve o kadar çok işlemci var ki, enerjiyi kısa sürede kolayca harcadım! Bize en az 300-500 enerji vermenizi öneririm! Veya daha fazla kazanmak için bize reklam izleme seçenekleri sunun! Oyunu kazanmak için para istemiyorum. Şimdilik 3 yıldız. Bir gelişme olursa puanımı düzenleyeceğim.
Enerji için bir reklam izledim ve uygulamayı kapattı, ancak bana enerji veya tekrar izleme şansı vermiyor. Çok açgözlü ve adaletsiz!
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Ancak, daha önce de belirtildiği gibi, elmaslar satın alınmadan neredeyse hiç elde edilemez, bazı jeneratörlerin yenilenmesi sonsuza kadar sürer, çok sık olmayan bir şekilde ödüllendirilmezlerse, jeneratörleri yükseltmek için nasıl daha fazla parça elde edebilirsiniz. Bence üretim için bazı yeniden dengelemeler uygun. Lütfen tam rejenerasyonun ne kadar süreceğine dair bir zamanlayıcı miktarı ekleyin. En azından siparişler etkinliğinde ilerlemeye yardımcı olmak için birkaç kolay sipariş ekleyin. Minimum ödüller için çok sayıda öğütme
Oyunu sev, aksaklıktan nefret et. Bu oyunda hata vermeyen tek şey reklamlar. 1 hamle yapmak 5 dakika sürdüğü için kaldırılıyor.Genel olarak bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Oyun harika ve grafikler güzel! Ancak, görevlerin bu kadar çok jetona mal olmamasını ve enerji konseptinin bir güncelleme kullanmasını dilerdim. Bu 2 şey geliştirilirse, kesinlikle bu oyuna 5 yıldız verirdim. 🙂
Bu oyun harika ve bağımlılık yapıyor ve ben bunun bir süper kahraman oyunu olup olmadığını bilmiyorum çünkü aslında birinin ona nasıl baktığına bağlı. Bana göre de olabilir.
Love & Pies - Merge Παιχνίδια παζλ uig
Toplamda harika bir oyun, ancak ilerleme biraz yavaş. Geri dönüp tasarım seçimlerini mücevherlerle değiştirebilseydin ne güzel olurdu. Üzgünüm ama etkinliğe katılırsanız tamamlanan siparişler için para alamamanız çok kötü ve hiç de eğlenceli değil. Lütfen bunu değiştirin. Özellikle ödüller sıra tabanlıysa. Sadece birkaç sandık için bir ton parayı kaçırmak istemiyorum. Bu düzeltilirse tekrar 5 yıldız vereceğim.
Oyun güzel, sadece internete bağlıysanız ekstra enerji kazanabilirsiniz. Mücevherler çok nadirdi. Umarım onu kazanmanın başka bir yolu da vardır.
İyi oyun, ancak büyük bir pil tüketimi.
Hikayeyi/oyunu ve grafikleri beğendim..Ancak enerji çok çabuk tükeniyor ve bir süre sonra tabii ki para harcamak istiyorsunuz. İşin kötüsü, para harcamadan oynayabileceğiniz milyonlarca başka birleştirme oyunu var. En azından seviye atladığında daha fazla enerji ver!
Sevimli hikaye, sevimli karakterler
Daha ileri gidemem ve güncellemeler çok küçük, bu yüzden neredeyse hiç ilerleme yok, ayrıca olaylar tekrarlayıcı ve sıkıcı şimdi kaldırıyorum
Hikaye sevimli ve oyunun kendisi oynamak eğlenceli olabilir ama birçok şey oynamayı rahatsız ediyor. 1) Sürekli beni rahatsız ediyor. Hikaye diyalogu aksamaya başlayacak ve bazen oyun çökecek. 2) Fazladan bir eşya almak için reklamlar oynayacağım ve oyun çökecek ve eşyayı alamayacağım. 3) Çoğu birleştirme oyununda olduğu gibi, ihtiyacınız olan eşyaları almanız sonsuza kadar sürer ve yalnızca biraz enerji alırsınız. Bu, daha az oyun süresi olduğu anlamına gelir. Bu da oyunu zaman zaman oldukça sıkıcı hale getiriyor.
Bir çok birleştirme oyunu oynuyorum .. ve bu oyunun potansiyeli var .. ama diğer 2 birleştirme oyununa kıyasla 2 yavaş .. çok çabuk sıkıcı oluyor .. benim tavsiyem 2 geliştiriciler .. diğer birleştirmelerin ne kadar hızlı olduğunu görmelisin oyunlar .. hızlandırın.a.bit xx
Bu, etrafındaki en iyi mobil oyunlardan biridir. Çok düzgün etkileşimler ve sevimli çizimler ile mükemmel grafikler ve oyun. Bu oyunu basit tutan geliştiricileri takdir ediyorum. Yarı pişmiş sosyal etkileşimler veya aşırı karmaşık bonus sistemleri yok. Bunun yerine, oyunda ne varsa mükemmel çalışıyor. Oyundaki enerji kıt ve oyunu kısa aralıklarla oynamaya devam etmeniz gerekiyor, bu da sinir bozucu. "Can" kaybetme tehdidi olmadığı için stressiz oynayabilirsiniz.
Bunun benim favori birleştirme oyunum olduğunu söylemeliyim! Ancak, oldukça hızlı tükendikleri için enerji dolumlarında bir gelişme görmek istiyorum ve her seferinde artan mücevher ödeme yüzdesini takdir etmiyorum. Müşteriler daha yüksek seviyeli ürünler talep ettiğinden, çok daha fazla enerji gerektirir ve maksimum 100'de başlamak için yeterli değildir. Bu gelecekte ayarlanabilirse, bir seferde birkaç dakikadan fazla oynayabilirim.
Çok bağımlılık yapan bir oyun! Harika bir hikaye çizgisi ve grafikler..Güzel kullanıcı arayüzü ile ilginç bir hikaye. Ama enerjiyi doldurmak uzun zaman alıyor
Keşke bu oyun, enerji elde etmek, jeneratörleri hızlandırmak veya mücevher almak için reklamları izleme seçeneğine sahip olsaydı. Bunun dışında bu oyunu seviyorum.
bu oyun çok güzel ve eğlenceli.
1. çift seviyeleri tamam ve sonra para ödemeden seviyelere çıkmak daha zor.. indirmeye değmez.Hikayeyi seviyorum ama oynamak için hiçbir şey ödemeyecek. GHOS'ta dolandırıldıktan ve telefonum bozulduktan sonra yeni bir tane aldım alıcılar dikkat edin.....
Oyunu ve hikayeyi sevdim - ta ki eşcinsel bir karakter ekleyene kadar. Tamamen gereksiz. yükleniyor.
Oyundan gerçekten zevk alıyorum.. enerjim sadece dolduğunda ama bittiğinde (ve hızlı tükendiğinde çünkü sadece 100 enerji var) ve enerji kazanmanın başka bir yolu yokken beklemek veya elmaslar aracılığıyla, bu da nadirdir. kazan.. enerjimin tekrar dolmasını beklemek için dakikalarca sıkışıp kaldım. Ve beklemekten sıkılmaya başlıyorum. Şimdilik 3 yıldız veriyorum, oyuna tam bir gün vereceğim ve sadece kaldıracağım.
güzel bir oyun bu oyunların da kibrit maçı gibi diğer oyunlara benzemesini beklerdim ama bu eşsizdi, yeterli enerjiniz yoksa oynayamazsınız ama paranız varsa o yıkık şeyleri onarabilirsiniz.
Ortalama ızgara stili birleştirme oyunu, iyi hikaye
Oyunlar eğlenceli ama enerji çok hızlı tükeniyor ve yenilenmesi çok uzun sürüyor. Oyunda 5 dakika harcarsınız, ardından enerjinin yeniden dolması için saatlerce beklersiniz.
Tasarım ve hikaye çizgisini seviyorum! Ancak jeneratörleri yükseltmek ve üst düzey şeyleri birleştirmek çok zor. Jeneratörlerin şarj olma zamanı da tuhaf. Bütün gece oyunu bırakıp sabah oynamama rağmen 1-2 birleştirmeden sonra jeneratörler şarj oluyor?
Bu nedenle, daha uzun bir süre oynadıktan, 20. Seviyeye ulaştıktan ve 15. Günün sonuna yaklaştıktan sonra, oyunu ilk gözden geçirdiğim zamandan daha iyi buluyorum. Bir çalışma programıyla en iyi şekilde çalışır; birkaç saat çalışın ve sonra çalmak için ara verin, tekrarlayın. Ancak, bu oyun gerçekten bazı yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve diğer bazı şeyleri kullanabilir. Hala enerji sisteminin korkunç olduğunu düşünüyorum. Her 2 saatte bir 100 enerji ile zaten sınırlıyız, lütfen malzemeleri oluşturan şeylerin şarj olması için bekleme süresini kaldırın. Öğelerin daha nadir ve daha yavaş elde edilmesini istiyorsanız, arı yuvası gibi bir zamanlayıcı takılıyken otomatik olarak ortaya çıkmalarını sağlayın. Ancak pasta ve içecek yetiştiricilerinin, daha yüksek seviyeli eşyaları almanın ne kadar sürdüğünü göz önünde bulundurarak zamanlayıcıları olmamalıdır. Ve bu zamanlayıcılarla, şarj olan bir yumurtlayıcıya tıkladığınızda, onu tekrar kullanabilmeniz için ne kadar süreceğini bilmek için yeniden şarj olana kadar geri sayan bir saat görürseniz de iyi olur. Pano dolduğunda veya dolmak üzereyken, bir veya iki müşterinin daha önce yapılmış ürünleri satın almak için gelmesi de güzel olurdu. Tüm yuvaları satın alsanız bile buzdolabının kapasitesi sınırlıdır ve malzemeler veya mallardan ziyade yumurtlama birleştirme parçalarını yerleştirmek daha iyidir. Başka bir fikir, bir müşteriye, tamamlandıktan sonra, sadece yoldan çıkarmak ve siparişin geri kalanını yapmak için daha fazla alana sahip olmak için talep edilen ürünlerden birini verebilmektir. Harika olabilecek başka bir şey de, bir öğenin bilgi sekmesine tıkladığınızda ve zincirindeki diğer tüm öğeleri gösteren bir grafikle açıldığında, adlarını görmek için kilidini açtıklarınız arasında tıklayıp gezinebilirsiniz. ve seviyeleri.Bunlar, seviyeniz yükseldikçe daha karmaşık hale geldiğinden, oyunu biraz daha kolaylaştırmak için oynadığım için oyunda olmasını dilediğim bazı yaygın şeyler.
Telefonumu 10 dakika sonra donuyor ve donuyor. HERHANGİ BİR ŞEY yaratmak için çok fazla enerji harcar. Kısa aralıklarla oynamalısın!Geliştiriciler, "0,99 dolara 20 enerji" seçeneği ekleyecek kadar akıllı değiller (ki bu hala çok fazla). Enerji kullanımı bu oyunda 1 numaralı ŞİKAYET olmasına rağmen! Kullanması 5 dakika süren 100 enerji için 3 dolar ödemenizi istiyorlar. Tasarım şansı sınırlıdır. Sıkıcı konuşmaların kilidini açmak için çoğunlukla işe yaramazsın! Eğlenceli OLABİLİR, ancak BS'ye değmez. Hiçbir yere varamayan bir ay = KALDIRMA!
Bu oyunu sevdim! Sevimli görseller, merak uyandıran hikaye ve dengeli bir maç oyunu. Tahtanız her zaman neredeyse dolu, bu yüzden bazı zorluklar var, ancak nadiren sinir bozucu oluyor. Bir çok birleştirme oyunu oynuyorum ve asla bıkmadığım tek oyun bu.
Oyun ilk hafta ya da öylesine ilginçti. Mola verdiğinizde çok hızlı oynayabileceğiniz oyunlardan biri ama hiçbir şeye kendinizi uzun süre kaptıramazsınız. Enerjiniz hızla tükenir. Ve bir süre sonra bu sadece monoton bir tıklamadır ve bir hedefe ulaşmak sonsuza kadar sürer.Gerçekten Kaldırmak zorunda kalmamayı dilerdim, çünkü bu iyi bir oyundur, ancak size üretim öğelerini yükseltmek için yeterli potansiyel sağlamaz ve gemide çok fazla kilitli öğe vardır. Kesinlikle ince ayar gerekiyor.
şu ana kadar oyun harika biliyorsun çok fazla reklam yok sevmeye çalışıyoruz biraz yavaş ilerliyor çünkü bazı şeyleri yeniden oluşturman gerekiyor ama şu ana kadar güzel zorlaştıktan sonra sana nasıl olduğunu söyleyeceğim
Bu oyunu seviyorum, iş arasında iyi bir zaman öldürücü
Oyunu ancak birkaç gün sonra siliyor. Hikaye teması güzel, ancak enerji ve mevcut yuvalar kokuyor.
çok güzel oyun
Love & Pies - Merge Головоломки nqdr
Dürüst olmak gerekirse oldukça iyi. Birleştirme malikanesini oynardım ve özellikle eşya almanın ne kadar zor olduğu konusunda çok sinirlenirdim. Bu oyunla, enerji ve yeniden şarj için bekleme süresi çok daha kısadır, bu nedenle oyuna girip çıkmak kolaydır. Atmosfer gerçekten güzel ve ben de bu oyunun sanatının büyük bir hayranıyım.
Tamam oldu Ama son güncellemeden sonra korkunç gitti. Bazı öğelerin 4 dokunuştan sonra yeniden şarj edilmesi gerekir. Bu, oyunu bir şey yapmak için çok yavaşlatıyor. Panom şu anda � dolu. Bu hızla bir şey yapmak asırlar alacak.
The Wild Case ผจญภัย ebiq