Post by unomehsanlau on Mar 8, 2022 1:50:53 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle.net ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle.net IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok dayanıklılık hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Battle.net 2022 version ▞▞▞
Sadece sohbet için Mükemmel Deneyim ve oynamıyor olsanız bile tüm arkadaşlarınızla iletişim kurmanın başka bir yoluna sahip olun.
Grand Theft Auto: Vice City ארקייד rlu
Wow'u oynayamadım telefonumdaki uygulama oyundaki arkadaşımla iletişim kurmama izin verdi dizüstü bilgisayar düzeltiliyor tekrar oynayabileceğim kadar sabırsızlanıyorum.
İnanılmaz uygulama. Onu her zaman world of warcraft loncamla kolayca iletişim kurmak ve baskınları iptal ederek GM'imi kızdırmak için kullanın. Sevdim.
Uygulama harika çalışıyor. Birden fazla hesabım var ve oyun oynarken farklı hesaplardaki arkadaşlarımı görmek istiyorum, bu yüzden bu işe yarar. İlk 500'ü almak için de kimlik doğrulayıcıya ihtiyaç vardı.
google hesabı kullanılarak bağlanılamadı
Çok kullanışlı ve gezinmesi kolay, kullanmaktan keyif alıyorum... Çalıştığı zaman. Çok sık bağlanma/bağlantıda kalma sorunları yaşar ve bugün AT ALL'a giriş yapmaz. "Hoop! Birşeyler yanlış gitti!" Bağlantı daha istikrarlı ve güvenilir hale getirilebilirse 5* olarak değerlendiririm, ancak bu çok güvenilmez, elverişsiz.
Farklı oyunlarda oyuncu arkadaşlarınızla sohbet etmenin iyi bir yolu!
Battlenet hesabım sırf biri benim hesabıma girmeye çalıştığı için banlandı o zaman ben, onun sahibi artık onu kullanamıyorum sırf bu yüzden çok komik adam
Bunu, konsolda hiç pratik olmadığı için sohbet mesajları yazmak için kullanabileceğimi umarak OW'de çapraz oyun başladıktan sonra indirdim. Bunu burada yapamadığın için hayal kırıklığına uğradım
Hep Hibrit birimler olarak oynamak istemişimdir. Çok bekledim ama yeni bir şey yok. Nova görev paketi varsa, Zerg, Protoss ve Hybrid de olmasını dilerim.
Ne yapman gerekiyorsa onu yapar. ubisoft'un uplay uygulamasına benzer. Blizzard, ilk mobil uygulamadan çok yol kat etti. Mobil alanda geliştiğini görmek güzel.
Oyuncuların en son ne zaman giriş yaptığını takip etmiyor, güncellemeler yavaş, wow oynayanlar için berbat bir whatsapp
B etiketli arkadaşlarla sohbet etmek harika, bunun dışında dürüst olmak gerekirse, bence oldukça işe yaramaz. Ayrıca, kimlik doğrulayıcılarını buna kolayca uygulayabileceklerini hissediyorum (ki bunu yalnızca iki kez açmak zorunda kaldım, çünkü yalnızca yeni bir bilgisayardan kimlik doğrulamanızı sağlar) idk sadece bir düşünce. B-tag'li arkadaşlarıma android messenger veya IOS messenger'da aynı işlevselliğe sahip mesaj gönderebilmeyi hala seviyorum, bu bakımdan bu uygulama bir ev koşusu! ^_^ seni seviyorum Blizzard 💓's
Dediğini yapar ve iyi yapar. Arkadaşlarımla iletişim kurmak için harika çalışıyor. Tasarıma biraz daha fazla... hayat kullanabilirdi ama aksi halde çok iyi.
Arayüz tamam ama yavaş performans alıyorum, sorunları senkronize ediyorum ve bağlantı kesme sorunları yaşıyorum. Şahsen benim için pek kullanışlı değil
Bunu yapmak, sormayı bırakıyor. Kötü bir uygulama değil, bilgisayarımın başına geçmeden arkadaşlarıma mesaj atabilirim.
Çalışıyor, daha ne isteyebilirsiniz ki.
Sürekli internet bağlantısı kesiliyor, gerçekten sinir bozucu
Yıllardır kar fırtınası oyunları oynuyorum bu, yoldayken guildimle sohbet etmeyi kolaylaştırıyor. Harika uygulama
Ayy bir şeyler ters gitti demek için hesap yapmak için 4 gün beklemek zorunda kaldım.
Yavaş
Genel olarak, bu uygulama oldukça iyi, ancak 2 yıldız vermemin nedeni, son zamanlarda denemeye rağmen giriş yapamıyorum ve "Hata, bir şeyler ters gitti" deyip duruyor. Bu cümle bir hafta gibi bir süredir ortaya çıktı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bu sorunu bir an önce düzeltin. Teşekkür ederim.
Bir kez çalışmadı. Birden çok kez kaldırılıp yeniden yüklendi. Oturum açın ve hizmete bağlanılamıyor, farklı bir bölge deneyin diyor.
bazen oturum açarken "sırada" yazıyor, bu arada masaüstü uygulaması anında oturum açar, bu yüzden düzeltilirse iyi olur
Bu uygulamanın ve Overwatch'ın ağ kodunu paylaştığını söyleyebilirim, ancak uygulama durumunda bu, yalnızca bir mesaj göndermek için 30 saniye harcayacağınız anlamına gelir, çünkü sonsuza kadar bağlanacaktır. Wi-Fi mı, 4G mi? Fark yok. Avrupa, Asya? Fark yok. Dürüst olmak gerekirse, ne zaman biri bana burada bir mesaj gönderse, cevap vermekte zorlanıyorum ve çoğu zaman pes ediyorum. Blizzard, lütfen Firebase/FCM'ye bakın.
Bu, telefonumdaki geri kalanlardan herhangi birinin en kötü mesajlaşma uygulaması, sürekli zaman aşımına uğradı ve 2021'de inanamadığım mağazaya bağlı değil
Çok kötü bir uygulama, düzgün kullanamıyorum, bu uygulama kar fırtınasına yazık
Arkadaşların durumunu doğru göstermiyor
Aniden birkaç gündür giriş yapamıyorum. Hatta telefonumu kaldırıp yeniden yükledim ve yeniden başlattım ve hala "ayy... bir şeyler ters gitti" mesajını almaya devam ediyorum. İşteyken birkaç btag arkadaşımla iletişim halinde olmayı sevdiğim için tüm gerçeklikte biraz sinir bozucu. Harika... çalıştığı zaman.
Birkaç ay sonra LG G6'm üzerinde çalışmayı bıraktım. O zamandan beri Blizzard'ın bunu düzeltip düzeltmeyeceğini görmek için birkaç yıldır bekliyorum. Uygulama sürekli bağlanmaya çalışıyor ama hiçbir zaman gerçekten bağlanmıyor ve hatta zaman aşımına uğramıyor.
İyi tasarlanmış ve uygulamayı kullanmanın keyfini çıkarın.
Uygulama eskiden iyi çalışıyordu, ancak birkaç aydır artık çalışmıyor gibi görünüyor. Başka birinin bu sorunu olup olmadığından emin değilim, ancak uygulama mesajlarımdan veya arkadaş listemden hiçbirini yüklemiyor (veya sadece 1-2 arkadaş gösteriyor).
Düzen iyidir. Bildirimler bazen 10 ila 30 dakika gecikiyor, mesajlar alınıyor. Uygulamalar arasında geçiş yapılıyorsa yeniden bağlanmak her zaman biraz zaman alır
Peki.. şöyle diyelim; geliştirme ve yaratıcılık için beş yıldız. Sunucular ve hizmet için üç yıldız. Bunun gibi birçok böcek ve malzeme için. Bazı zamanlar oldukça karmaşık. Sunuculardan gelen bir sorunu çözmek daha da karmaşık. (Ve lütfen oynadığımız süre boyunca bizi doğrudan oyundan ayırmayın. Bunu düzeltin lütfen. Bu bir ZORUNLUDUR!
Onun ince biraz buggy ve laggy
Uygulama kapatıldıktan sonra yüklenmesi o kadar uzun sürüyor ki sadece mesajları görmek için kullanıyorum, yine de bilgisayardan yanıt veriyorum
Battle.net Komunikacija gyl
Fena değil. Sohbet özelliğini kullanmak biraz hantal.
Ne zaman bir uygulama görsem, bana yorum isteyen bir açılır pencere gönderiyor, bu bir yıldız olacak. Bu uygulama o kadar da harika olmasa da gerçek hissedin. Uygulamayı telefonumda açıp wifi'ye bağlayacağım ve arkadaşım gönderdikten 10 ila 20 dakika sonra PM almaya devam edeceğim. Bu uygulamada çok daha fazla yanlış var ama ben sadece, atış uygulamanızı zaten derecelendirmiş olmama rağmen, tekrar göreceğimden emin olduğum o aptal açılır pencere nedeniyle derecelendiriyorum.
Çoğu sohbet uygulamasına kıyasla yüklenmesi/doğrulanması çok uzun sürüyor
Mükemmel bağlantılarla bağlantı kurmaya çalışırken "ayy bir şeyler ters gitti" den yıllar geçti ve hala daha tutarlı. Ev internetinde bile fısıltılar gecikiyor, genellikle telefonuma bir fısıltı gitmeden önce bilgisayarıma dönüyorum. Belki, sadece belki de son masaüstü uygulaması güncellemesiyle bunu güncelleyecekler, parmaklar geçti ama kar fırtınası küçük bir bağımsız şirket, kim bilir.
bu eski olabilir ama yine de iyileştirilmesi gerekir. starcraft 2'de, harekatı sert veya acımasız olarak oynarken oyun hızı kilitlenir..neden? Oyunu varsayılan hızda oynamak istiyorum, böylece oyunun tadını uzun saatler boyunca çıkarabilirim. her şeyin bu kadar hızlı ve hızlı olması sıkıcı.
Bir özellik olarak, ana genel sohbetlere bağlanmalıdır, ancak aksi takdirde arkadaşlarla konuşmak iyi sonuç vermez.
Çok buggy, giriş yapmak için birkaç kez denemeniz gerekiyor, internet bağlantısı yok, internet bağlantısı yok, sebepsiz yere internet bağlantısı yok
Yavaş ve emojiler her zaman işe yaramaz.
kullanişli
dükkan yok ismine göre cok basit kalmis bir uygulama
gayet başarılı
Battle.net Komunikasi sykz