Post by ohymgalifu on Mar 16, 2022 23:21:27 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackerská hra (veľa zdrojov) ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Milujem hru❤milujem tú hru❤
Je to zábava, len si želať, aby ste ľahšie získali energiu a drahokamy, tento spôsob je veľmi pomalý a frustrujúci.
Hollywood Story®: Fashion Star Pustolovske igre vcj
Je to trochu drahé žiť život. Majú zlepšenie v období medzi prijímaním diamantov môžem skutočne kúpiť položku za týždeň. Môj problém je teraz v tom, že mám úlohy na zdieľanie gif, takže som vytvoril gif a zdieľal ho cez Whatsapp, ale moje úlohy nie sú označené ako dokončené.
Toto je úžasná a fantastická hra, naozaj sa mi páči, ale mám problém s diamantmi, ale páči sa mi ☺️☺️
Milujem túto hru nevysvetliteľným spôsobom! Oblečenie je krásne, príbehov je nespočetné množstvo, akcie sú skvelé! Na tejto hre sa mi páči úplne všetko! *Jediná* vec, o ktorú by som vás požiadal, je, aby ste našli spôsob, ako uložiť pokrok. Ak hru odinštalujem, je takmer nemožné ju získať späť, dokonca aj s Facebookom, e-mailom, ID hry, so všetkým! Ak teda chcete, aby bola táto hra dokonalá, uložte si náš postup v hre. (Získať diamanty je naozaj ťažké, ale s námahou sa tam dostanete.)
Túto hru by som neodporúčal. Darčeky pre fanúšikov, ktoré vyhráte jačmeň, pretože „daňová polícia“ a potom miniete diamanty, potom sa stane to isté, a množstvo energie, ktorú spotrebujete, je úplne hlúpe, keď idete na rande v hre jej 5 energetických tyčiniek za piť. Čo sa neuveriteľne rýchlo míňa. Drahé oblečenie, ktoré si musíte obliecť, to množstvo vecí, ktoré musíte nájsť, a neustále na vás dávajú úlohu a ak nie ste deň alebo dva na hre, stratíte fanúšikov. Nie je šťastná.
Po poslednej aktualizácii aplikácie nereaguje
Hra sa nenačíta. Chyba hovorí, že existuje chyba, ktorú musí vývojár opraviť. Bolo by pekné, keby sa veľké opravilo.
Je to dobra hra ale ked uz vam ta sipka prestane ukazovat co mam robit tak je to nuda namam co robit iba sa prezliekat Doporucujem ale neni to az tak bomba
Hollywood Story®: Fashion Star Dobrodružné ewe
Túto hru absolútne milujem. Kiežby ponúkali viac výpredajov a lacnejšie ponuky. EDIT* Nemám problém minúť peniaze, ale tieto záhadné boxy v hodnote 24,99 USD a hviezdne predplatné sa nezdajú byť hodné vzhľadom na kvalitu a užitočnosť položiek. Rozhodne neodporúčam míňať na tieto dva.
Super zábava, až na to, že sa to raz omylom reštartovalo a stratil som všetky svoje dáta a bolo tak ťažké vrátiť sa tam, kde som bol na začiatku.
Nedá sa to stihnúť
Táto hra v skutočnosti nie je zlá.. načítanie trvá pár sekúnd, ale skutočne zaujímavé, stále som v procese zisťovania, ako hrať, ale zatiaľ je to dobré.
Teraz hrám asi rok. Vyhradený hráč. V hre je napísané, že ak dostanete priateľa, aby si hru stiahol, získate ceny, diamanty atď. No hádajte čo? Urobil som, ako povedali, a nič. Som len sklamaný. Vložil som do hry veľa času. S malými odmenami z hry..nie je to správne..
Milujem túto hru, okrem toho, že je naozaj ťažké získať diamanty a väčšina vecí stojí za diamanty, ako sú oblečenie a doplnky. Navyše, energia ide veľmi rýchlo! AKTUALIZÁCIA: Ubral som ďalšiu hviezdu, pretože som si prešiel problémami s odstránením aplikácie z telefónu, len aby som si nainštaloval hru a chvíľu som ju hral, aby som mohol získať 15 diamantov; ale nedostal som za to vôbec nič!!!!
Práve som aktualizoval túto hru a potom, čo som vykonal aktualizáciu, mi to hovorí, že hra má chybu a teraz musím počkať na ďalšiu aktualizáciu od vývojára. Teraz nemôžem hrať hru vôbec.
Vraj je to hra zadarmo, ale nemôžete robiť nič, pokiaľ v hre neustále kupujete nové veci, aby ste mohli napredovať v príbehu.
Zábava pri prvom nákupe po chvíli vás aplikácia prinúti buď nakupovať produkty v obchode, alebo začať odznova.
Fajn hra
Kiež by to bolo offline, LOL!!!
Pili Pop - Learn English Švietimas lkd
Neustále zamŕza alebo vás vykopne z hry
Milujem tú hru a je naozaj návyková, ale zisťujem, že mi neustále dochádzajú diamanty, len aby som mohol hrať hru a dokončiť každodenné úlohy. Minul som svoje ťažko zarobené peniaze, aby som dokončil príbeh. Za peniaze v hre by sa mali dať kupovať drahokamy a naopak. Opäť milujem hru, ale budem musieť odstrániť aplikáciu, aby som nebol v pokušení kupovať si hru za vlastné peniaze.
Je to dobré, ale dosť to vadí. Doslova sa sám od seba vypína, len sa vypne uprostred toho, ako hrám. Navyše veci sú tam sakramentsky drahé. Dajte tam aspoň spôsob, ako zarobiť viac diamantov a peňazí bez toho, aby ste za to platili skutočnými peniazmi.
Milujem hru, ale získať oblečenie je ťažké. Nezískate toľko diamantov. A energia ide rýchlo. Nemôžete dokončiť svoje filmy kvôli energii a spotrebujete energiu pri hľadaní predmetov
Nie je to také zlé, ak máte trpezlivosť alebo peniaze. Navrhoval by som však viac spôsobov, ako zarobiť drahokamy a kryštály a zvýšiť maximálne množstvo energie pre každú úroveň. Veľa ľudí nemá čas vracať sa každú hodinu a pol len kvôli veciam a niekedy je to otravné. Celkovo obdivujem obrovský výber oblečenia, len som si prial, aby bolo jednoduchšie získať to, čo chceme, bez míňania peňazí.
Hollywood Story®: Fashion Star Dobrodružné ewe
Je naj hra ake je vase ID moje je ALQDCHHP
Super hra odporucam
Milujem hru a vývojári sú úžasní, naozaj mi pomohli s mojím účtom vďačný za hru a pomoc. Lepšiu skupinu vývojárov a hru nenájdete
Celkom dobrá hra
Úžasné a úžasné Tento príbeh hrám už rok a veľa sa zmenil. Pekné aktualizácie Just lovely & Love, aký je dej. Ďakujem 💎
Táto hra je skvelá, ale bude krajšie, ak budeme môcť presúvať predmety a všetko a táto hra sa mi páči
Neznášam hľadanie vecí, najmä keď celý deň hľadáš a stále potrebuješ veci. Aj to, že sa vaša energia nemôže hromadiť, keď je relatívne plná a vy levelujete. Príliš veľa položiek, ktoré je potrebné kúpiť s diamantmi. Je to hra na hlasný plač, prestaňte robiť všetko tak sakramentsky drahé. Nie som superstar s mega príjmom! Táto hra je len ďalší zásobník peňazí.
Sssssuuuuuppppeeeerrrr hra
❤✌
Je to celkom dobré, ale jediným problémom je, že energia ide veľmi ľahko a rýchlo
Nestarajte sa o všetko to povrchné pózovanie, príliš prehnané!
Khffjgv
Milujem hru, ale chce, aby som im zaplatil a ja nechcem platiť peniaze, chcem si len zahrať hru
Je to pekná hra, ktorú milujem, ale prišla reklama na stiahnutie novej hry a dostal by som 15 diamantov, tak som si ju stiahol a nikdy ste nič nedostali
Perfektné, ale hrám v hollywoodskom príbehu Zábavné darčeky a vyhrávam jackpot, je tam 45 diamantov, ale keď to zavriem, mám všetko, ale tieto diamanty nie (( ako je to možné, chcem svoje diamanty. SOM TAK SKLAMANÝ