Post by ohymgalifu on Mar 16, 2022 23:40:14 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Wars™ Ultimate D-O ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Wars™ Ultimate D-O IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључај (више примогема) ▞▞▞
▞▞▞ Star Wars™ Ultimate D-O 2022 version ▞▞▞
Први сам купио мојих 8 година, урадио је са својим уштеђеним новцем, толико се радовао овоме само да би био изневерен ова ствар не остаје будна, неће наћи лопту, само је ужасан дизајн и да ствар буде још гора поцепали смо кутија у узбуђењу и нисам могао да је вратим сломио је срце моје деце
Не учи вас како да користите дроиде, за разлику од Спхеро. На пример, када се Д-О пожали на свој точак који шкрипи... како то решити? Све у свему, то је веома незграпна апликација.
Жао ми је, не ради се о игри, ради се о не могу да преузмем ову апликацију
Star Wars™ Ultimate D-O Nástroje cpbl
Хладан
Волим све што има везе са ратовима звезда и
Заиста згодна играчка, али нажалост не могу да га натерам да се повеже са апликацијом. Он је укључен, подешавање блуетоотх мог телефона је укључено, али апликација каже да дроид треба да се укључи. Ако неко има било какав савет, био би веома захвалан.
Супер дугачак водич који се не може прескочити је јадан.
Ресетовао сам свој телефон ресетовао дроид дозволио све дозволе локација вифи подаци блуетоотх телефон видљивост све на Бавим се техником Нисам глуп овде. Помоћник за бригу о купцима ми је рекао да одем по поврат новца, што није довољно јер већина рецензија каже да се не повезује. Такође сам пробао више уређаја
Једина ствар коју бих волео да видим колико желиш да идеш
Не ради.
Д-О робот је највероватније забаван да га имам, али имам анки вектор и цозмо
Невероватан, забаван робот!! Невероватан аутоматски режим! Може пасти у режиму ручног управљања, док се не навикнете на контроле.
Не могу да преузмем апликацију
Не повезује се на Д-0 иако се појављује у избору блуетоотх-а. Такође је требало неко време да пронађем апликацију јер се не може претраживати у продавници за репродукцију. Иако је у продавници апликација Аппле и ради добро. Ово ми уопште не помаже!! Покушао да ресетујем Д-0, и даље без успеха...
толико забаве и без реклама :]
Стално тражи да укључи Блуетоотх без обзира колико пута то дозволим.
Добро је
Одличан производ, али зашто Д-О не разговара преко телефона, а не преко звучника!!? Био сам разочаран што сам ово открио.
Star Wars™ Ultimate D-O கருவிகள் cvhn
Неће се повезати са Дроидом. Спхеро раде много боље.
Не трошите новац на ово. Пада преко сваке милисекунде, није пронашао лопту у око 50 покушаја, чак и када је 1 стопа удаљена од ње. Вероватно ћете више уживати када сте купили ручну кочницу за кану.
Star Wars™ Ultimate D-O Alatan elb
Најбоље игра икада!!!!!!!
Решен је проблем превртања додавањем везица за косу малих округлих пречника преко зелених линија на точку
Повезао сам се са играчке са светлосним мачем и то ме је довело до другачијег искуства апликације за играчке.
Мислили сте да је то рецензија, али то сам био ја!
Био сам задовољан не
Зашто још увек морам да купим, неће ми се допасти пет звездица
Не могу да га преузмем и урадио сам све да то поправим и даћу вам бољу оцену.
Д-О је прилично кул, али се неће окренути. Не знам да ли је то проблем са апликацијом или проблем са мојим Д-О, али видим да су програмери активни овде и не могу да нађем начин да контактирам корисничку подршку па се надам да ће моћи да ми помогну овде...
عالی
Апликација ради пристојно, дроид добро ради на равној површини, генерално није лоше. Још увек има неколико грешака, али ништа страшно.... МЕЂУТИМ, личност овог дроида и оног у филму је ПОТПУНО различита! Ова ствар само пишти, али у филму он прича! Сам ТАЈ фактор чини ово неуспешним. Објавите ажурирање које му даје говор и ја ћу обрисати ову оцену!.... АЖУРИРАЈ!!! Спасење! Он прича! Добро урађено! Нисам обрисао да видиш да им је стало...
Штета што пада.. МНОГО. Да ли постоји шанса за ажурирање фирмвера тако да не помера главу у страну тако брзо стварајући превише бочног момента који изазива колебање и нестабилно окретање? Схватам да мора да научи да се окреће, али можда постоји нека фина подешавања која можете да урадите у фирмверу да бисте ово учинили глаткијим и можда смањили број пута када се преврне... или је ово механички проблем са серво мотором на његовој глави механизам?
Star Wars™ Ultimate D-O টুল xpo
Merge Train Games Hjernegymnastik jpvf
Покушавамо да се повежемо већ 2 дана. Потпуно је напуњен. БУКВАЛНО целе ноћи седео на пуњачу. Пробали смо на таблету и телефону (оба андроид) са НУЛА успеха. Могу да га подигнем преко Блуетоотх-а, али каже да не може да се повеже. Све је укључено (тј. локација итд.), али још увек нема среће. Не знам да ли је јединица неисправна или апликација не ради. Само не знам. Какав разочаравајући начин да дате поклон.
Апликација се неће преузети
Можете ли да поправите ову апликацију јер ми не дозвољава да користим свој ГПС
Робот се само преврне сваки пут и каже да је у документу, тако да контроле неће ни радити.
Импресиван
Ради сасвим добро. Сви, уверите се да је ваша локација укључена. Нисам могао да се повежем док није укључен. Не знам зашто треба да знају моју локацију. Потпуно непотребно и инвазивно. Апликација је ипак добра иако би сам дроид могао користити нека побољшања.
Жао ми је због ове куповине. Након што схватите да морате да имате омогућен ГПС (локација за досадне) да бисте се повезали, што је генерално супер разочаравајуће. Апликација заиста заостаје и не реагује, потребно јој је више додира да би било шта функционисало, ако уопште. "Водич" уопште није туторијал. Водич за помоћ је буквално, 🔔= аларм, без упутстава шта да радите или притиснете. Ја сам 39-годишњи техничар на ноти 10 и то је фрустрирајуће. Заиста се осећам за све родитеље који су мислили да ће ово бити забаван поклон. Тренутно жаљење.
Стварно супер...
Уживајте у играчки и апликацији. Ипак, неколико ствари позитивних и негативних... За његову контролу је потребно мало навикавања, али он ретко пада на директну контролу сада за мене када узмете у обзир замах и природно колебање. Невероватно је убедљив као дроид пратилац. До сада нисам успео да пратим лопту. Режим аларма да, али он никада не прати лопту. Такође, у идеалном свету, волео бих филмски тачан глас иако су његови пискави љупки, за земљане, Џедаје и Сите